Schuren/Reparaties

SCHUREN/REPARATIES

Uiteraard is een parketvloer niet alleen mooi om te zien maar wordt er natuurlijk vaak intens gebruik van gemaakt. Uiteindelijk zal er slijtage ontstaan en is periodiek onderhoud niet meer voldoende en is uw vloer toe aan ‘groot onderhoud’. Dit betekent dat de vloer geschuurd moet worden en opnieuw behandeld.
Waar de mensen vaak bang voor zijn is een enorme hoeveelheid stof die dat zou opleveren. Parket Life werkt enkel met machines waar een goede stofafzuiging opzit en dit euvel naar het land der fabeltjes stuurt. (Vergeet niet te kijken in de galerij voor uitgebreidere fotomappen) 

parket schuren
parket schuren
Bona Flexisand 1.5 met powerdrive
Bona Flexisand 1.5 met powerdrive

Na het schuren wordt de vloer opnieuw behandeld om een goede vocht en vuilafstotende laag te geven. De keuzes en kleuren zijn enorm dus zal in goed overleg worden bepaald welke kleur en behandeling bij de klant past.

Collage schuren en behandelen
Collage schuren en behandelen

Er zijn gevallen dat er door lekkage of andere beschadigingen of bij een uitbouw, delen van de vloer vervangen moeten worden. Wanneer de vloer daarna geschuurd moet worden zal er weer 1 geheel ontstaan en de vervangen delen nagenoeg tot helemaal niet meer zichtbaar zijn.

Collage aanhelen en schuren
Collage aanhelen en schuren

Natuurlijk komt Parket Life een vloer vooraf altijd kosteloos bezichtigen en zullen zij de klant adviseren. Soms volstaat een goede intensieve reiniging van de vloer met een nieuwe behandeling en zijn de kosten lager.

Meer schuurvloeren en aanhelingen bekijken? Klik dan op galerij voor meer foto’s.