06-41044618 info@parketlife.nl

Uw vloer, mijn passie!

Voor het mooiste resultaat!

Laat u informeren op locatie. Vrijblijvend advies wanneer het u uitkomt bij u thuis. Met Parket Life krijgt u gegarandeerd kwaliteit en 100% inzet…

Over Parket Life

Parket Life is gespecialiseerd in het leggen van ambachtelijk parket, lamel, (duo)planken en het schuren en restaureren van bestaand parket. Daarnaast renoveer ik trappen met verschillende houtmaterialen.

De vloeren die ik leg en de producten die ik daarbij gebruik zijn afkomstig van leveranciers die kwaliteit en duurzaamheid net zo belangrijk vinden als ikzelf. Zo werk ik met leveranciers en producenten die milieubewust en klimaatneutraal hun goederen produceren. Denk hierbij aan keurmerken die hun kunnen overleggen.

Bij mij staan persoonlijke service, kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel. Voordat ik overga tot het bestellen en leggen van een vloer, kom ik bij u op locatie langs om uw wensen te bespreken en om de bestaande vloer(en) te bezichtigen en de nieuwe vloer(en) in te meten. U kunt door mij altijd kosteloos een offerte laten opstellen!

Ook bij schade aan uw bestaande vloer (door bijvoorbeeld lekkage, brand of schade door derden) kom ik bij u langs om een schaderapport op te stellen voor uw verzekering. Hiervoor breng ik u kosten in rekening, die u echter terugkrijgt wanneer u de repartieopdracht toekent aan Parket Life (na goedkeuring door uw verzekeraar).

Bent u nieuwsgierig geworden wat ik kan? Neem dan gerust een kijkje in de galerij van Parket Life!

”Ik ga er altijd voor dat mijn laatst gelegde vloer de mooiste is”

(Eigenaar Robert Haspers)

Neem contact op
close slider